Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

H ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ να εξερευνήσετε την Κρήτη

Καλώς ήρθατε στη Soultatos Car Rental, την απόλυτη επιλογή σας για να εξερευνήσετε και να περιπλανηθείτε στο υπέροχο νησί της Κρήτης. Για πάνω από 40 χρόνια, προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, φιλική εξυπηρέτηση, αξιοπιστία και ποικίλο στόλο οχημάτων που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη.
Famous sandy beach of Falasarna at the north west of Chania, Crete, Greece.
Black woman on road, enjoying window view of desert and traveling in suv on holiday road trip of South Africa. Travel adventure drive, happy summer vacation and explore freedom of nature in the sun

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της Κρήτης, στην πόλη του Ηρακλείου, εξασφαλίζουμε έτσι μια απρόσκοπτη εμπειρία από τη στιγμή που θα φτάσετε στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι. Είτε βρίσκεστε εδώ για χαλαρές διακοπές, για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή για μια περιπετειώδη εξερεύνηση, η αφοσιωμένη ομάδα μας δεσμεύεται να κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου μαζί μας, άνετη, εύκολη και ευχάριστη.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων και νέων οχημάτων και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, έχουμε το τέλειο όχημα για να κάνουμε την περιπέτειά σας στην Κρήτη, μοναδική.

Όλες οι ενοικιάσεις περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα, για μια εμπειρία χωρίς όρια!

laura-adai-SXglfudX2GY-unsplash
Blue landscape sunset reflect in mirror of car
View of the sea from the car window in Arraial do Cabo.
roland-denes-EWf48MRVUNE-unsplash

εξερευνηστε ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Σαν τοπική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων με πολυετή εμπειρία, γνωρίζουμε την Κρήτη καλύτερα απο τον καθένα. Γι’ αυτό και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες συμβουλές, προτάσεις αλλά και πληροφορίες για όλα τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα γραφικά παραδοσιακά χωριά που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές και το χρόνο σας στο μαγευτικό νησί μας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

Ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης και περιπέτειας στα μαγευτικά τοπία, όπου η αρχαία ιστορία συναντά την εκπληκτική φυσική ομορφιά. Ο στόλος των αξιόπιστων οχημάτων μας εξασφαλίζει άνεση και ευκολία σε κάθε βήμα. Επιπλέον, με την ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, διασφαλίζουμε ότι το ταξίδι σας δεν θα είναι μόνο αξέχαστο αλλά και ασφαλές, αφού μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία ακόμα και όταν βρίσκεστε στο δρόμο.
Scroll to Top